Szélessáv-kereső


Ifjúsági Tábor

IMG_5523.JPGTáborunk Arka község határában található a Magoska lábánál, közvetlenül az Országos Kéktúra útvonal azon szakasza mellett, mely a Boldogkő várát köti össze a Regéci várral. A tábor területén található egy 4 szobás összkomfortos kőház, mely fűthető és önálló konyhával, fürdőszobákkal, illetve társalgó-étkező helyiséggel rendelkezik. A házban 34 fő elszállásollására van lehetőség.

Kiválóan alkalmas erdei iskolák, táborozások rendezésére. Az Országos Kék Túrát bebarangolók is megpihenhetnek itt egy éjszakára. Ajánljuk a tábort családi összejövetelek, kisebb céges hétvégék megrendezésére is. IMG_5535.JPGRossz időjárás esetén a társalgóban elhelyezett asztalok mellett is lehetőség van az oktatás, foglalkozás megtartására. Az udvaron focipálya, tűzrakóhely és játszótér várja a vendégeket.

A tábor kiváló kiinduló pontja lehet csillagtúráknak. Kis gyermekkel is könnyen megtehető gyalogtúra a közelben fekvő Boldogkői vár meglátogatása. Kellemes séta a közeli Tó-hegy megmászása is, ahonnan gyönyörű kilátás nyíilk a környékre. A hosszabb túrára vágyók kirándulhatnak a Kék-túra útvonalán Regéc, Mogyoróska irányába vagy megkereshetik Gönc mellett a Pálos kolostor romját és az Amádé vár maradványait.

 

                                      NTAK Regisztrációs szám:EG19017061

              Típus: 552019 Üdülés, egyéb átmeneti szálláshely szolgáltatás                                                                                                

                                            2021 évi árak

                                 1-2 éjszaka 3000 Ft/fő/éj

                                 3-éjszakától 2500 Ft/fő/éj

                                 Kiemelt szezon 3500 Ft/fő/éj

                               Fűtési szezonban + fűtési költség.


A tábor képgalériája itt elérhető!

 

Kapcsolat:
Varkoly Ferenc polgármester
Tel: +36 46 387 6o2  +36 70 3767224


© 2009. Minden jog fenntartva Impresszum